ΒΡΥΩΝΗ ΝΑΝΑ

Γεννήθηκα στην Αθήνα και κατάγομαι από το Βαρθολομιό του Ν. Ηλείας.

Σπούδασα στη Νομική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου αποφοίτησα το 2004.

Είμαι μέλος της Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ως Δικηγόρος παρ’ Εφέταις, μέλος της Ένωσης Νέων και Ασκουμένων  Δικηγόρων (EΑΝΔΑ), μέλος της ΕΔΕΚΑ (Εταιρεία Δικαίου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης), με συμμετοχή σε σεμινάρια και Συνέδρια νομικού ενδιαφέροντος.

Ασκώ μάχιμη δικηγορία, διατηρώντας δικηγορικό γραφείο στο Περιστέρι Αττικής, όπου ζω και δραστηριοποιούμαι με τα κοινά, ενώ παράλληλα είμαι εξωτερικός συνεργάτης της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

Ασχολούμαι κυρίως με το δίκαιο κοινωνικής ασφάλισης, το τραπεζικό και ποινικό δίκαιο.

Έχω διατελέσει Επιστημονική Συνεργάτης της Βουλής των Ελλήνων την περίοδο 2005-2007.

Αρθρογραφώ στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο της Ελλάδας, καθώς και στην ομογενειακή εφημερίδα της Γερμανίας EUROPOLITIS.

Δίνω το παρών στο συνδικαλισμό από τα φοιτητικά μου χρόνια,  ως  ενεργό μέλος της ΠΑΣΠ Νομικής Αθήνας,  έως και σήμερα.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά του ΔΣΑ   και τη ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ, μια νέα, φρέσκια, ανατρεπτική δικηγορική Παράταξη με πολλά ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, αποτελεί  ένα όχημα προς όφελος όλων  των συναδέλφων  , το οποίο θα μας οδηγήσει σε υλοποιήσιμες προτάσεις και λύσεις που θα κάνουν την καθημερινότητά μας πιο εύκολη, το επάγγελμά μας πιο αποτελεσματικό και θα διασφαλίσουν την επαγγελματική μας αξιοπρέπεια που μας υπαγορεύει το λειτούργημά μας.

Επικοινωνία:

Μαυροκορδάτου 2-Περιστέρι-Τ.Κ. 121 31

Τηλ. 210-5789200

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FACEBOOK: https://www.facebook.com/nana.vrioni

TWITTER: https://twitter.com/NanaVrioni

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers