ΚΑΚΟΥΝΗΣ ΣΤΑΘΗΣ

Δικηγόρος, Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Εταίρος της δικηγορικής εταιρείας «Μεταξάς & Συνεργάτες», Ασκληπιού 154, 114 71 Αθήνα. Tηλ.: 210-3390748, Fax: 210-3390749, 6944 713 472, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Μεταπτυχιακός τίτλος στο Ευρωπαϊκό και Διεθνές Οικονομικό Δίκαιο του Πανεπιστημίου Μονάχου (Magister des Europäischen und Internationalen Wirtschaftsrechts, LL.M. Eur., Ludwig Maximilians Universität).

Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης - Μακροχρόνιο Πρόγραμμα Κατάρτισης Στελεχών στο Φορολογικό Δίκαιο του Κέντρου Συνεχούς Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Κατάρτισης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΚΕΚ-ΟΠΑ).

Προπτυχιακός φοιτητής του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πτυχίο Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών («Λίαν καλώς»).

Ομιλεί Αγγλικά και Γερμανικά.

Η επιστημονική του εξειδίκευση επικεντρώνεται στον τομέα του Ευρωπαϊκού Δικαίου, του Ευρωπαϊκού Δικαίου Ανταγωνισμού, του Δικαίου Κρατικών Ενισχύσεων και του Φορολογικού Δικαίου.

Η επαγγελματική του εξειδίκευση περιλαμβάνει τους τομείς του εμπορικού δικαίου, του εταιρικού δικαίου, του πτωχευτικού δικαίου, του δικαίου της ενέργειας και του ευρωπαϊκού δικαίου του ανταγωνισμού.

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers