ΠΗΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Γεννήθηκα στη Δωρίδα του Νομού  Φωκίδας και κατοικώ στο Περιστέρι. Είμαι παντρεμένος και πατέρας δύο τέκνων.

Είμαι μάχιμος  δικηγόρος από το 1980. Έχω ασχοληθεί ενεργά  με την τοπική αυτοδιοίκηση , με  την κεντρική  πολιτική δράση και με συνδικαλιστικά,   πολιτιστικά και κοινωνικά σωματεία και οργανώσεις. 

Για σειρά ετών ήμουν έμμισθος Δικηγόρος στην Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος και ως Διευθυντής της Νομικής της Υπηρεσίας ,   απολύθηκα   το καλοκαίρι του 2012, όταν η πολιτεία έκλεισε την Τράπεζα.

Ως ενεργός πολίτης, πάντοτε παρών στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες, αποφάσισα να συμμετάσχω στο δυναμικό, νεανικό και ελπιδοφόρο συνδυασμό «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ στην πράξη», που με την  ορμή, τη φρεσκάδα,  το όραμα, τη βούληση   και τις σύγχρονες  απόψεις και γνώσεις που διαθέτει,  θα βρεθεί κοντά στα πραγματικά προβλήματα του χειμαζόμενου κλάδου και θα προσπαθήσει να βρίσκει τις σίγουρες, απλές και   άμεσες  λύσεις, που θα  βελτιώνουν τις συνθήκες της καθημερινής μας επαγγελματικής  δραστηριότητας ,  χωρίς να αοριστολογεί με μελλοντικές και μεγαλόπνοες, αλλά ανέφικτες υποσχέσεις, σαν αυτά που εξαγγέλλονται  κάθε τριετία, χωρίς ποτέ να υλοποιούνται. 

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers