ΛΥΣΣΑΡΗ ΜΑΡΑ

 

Γεννήθηκα στην Αθήνα, το 1985, από γονείς ταχυδρομικούς. Την παιδική μου ηλικία πέρασα ανάμεσα στην Αθήνα, την Αγία Παρασκευή και τη Λευκάδα, τόπο καταγωγής της μητέρας μου. Αποφοίτησα από το δημοτικό σχολείο «Λακωνική Σχολή», το 1ο Ενιαίο Γυμνάσιο και το 4ο Ενιαίο Λύκειο Αγίας Παρασκευής. Η σχολική μου ζωή ήταν γεμάτη, όπως των περισσότερων παιδιών της ηλικίας μου, με σχολικές και εξωσχολικές δραστηριότητες, που μου έδωσαν πολύτιμα εφόδια για την ενήλικη ζωή μου. Σπούδασα στη Νομική Σχολή της Αθήνας και αποφοίτησα το 2008.

Ξεκίνησα άσκηση στο γραφείο του Αντώνη Βγόντζα, όπου εργάσθηκα έως και το 2017. Οπότε ξεκίνησα το μεταπτυχιακό μου «Διοικητική Επιστήμη και Δημόσιο Μάνατζμεντ» στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, το οποίο ολοκληρώνω αυτή την περίοδο. Συνεργάζομαι πλέον με την 2 η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου και με το γραφείο του Στρατή Σημαντήρη. Έχω δύο δημοσιεύσεις στο νομικό περιοδικό Νομική Επιθεώρηση (2007, 2008), σε συνεργασία με αγαπημένους και αξιόλογους συναδέλφους. Παράλληλα με τις σπουδές και την εργασία μου, ασχολούμαι ενεργά με τα κοινά. Συμμετείχα στο φοιτητικό σύλλογο της σχολής μου μέσω της φοιτητικής παράταξης της ΠΑΣΠ και ως εκλεγμένο μέλος του συντονιστικού της γραφείου.

Στη συνέχεια, ως μέλος της ΕΑΝΔΑ στηρίζω κάθε προσπάθειά της για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των ασκούμενων και νέων δικηγόρων. Υπήρξα ενεργό μέλος του συλλόγου Λευκαδίων Φοιτητών, και συνεχίζω να είμαι ακόμη στο σύλλογο Επτανησίων Αγίας Παρασκευής «Τα Ιόνια», την Ένωση Επτανησίων Ελλάδας, το σύλλογο Λευκαδιτών «Η ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ». Υπήρξα από μικρή ενεργό μέλος του Τομέα Γυναικών του ΠΑΣΟΚ και από το 2010 συμμετέχω ως μέλος στη συντονιστική του γραμματεία, ενώ υπήρξα και ενεργό μέλος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ. Ασχολούμαι και συμμετέχω ενεργά στα τοπικά ζητήματα της Αγίας Παρασκευής. Έχω υπηρετήσει ως αναπληρωματικό μέλος στην Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων, ως εκπρόσωπος της Γενικής Γραμματείας Ισότητας, στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης και στο Διοικητικό Συμβούλιο της «Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγίας Παρασκευής - Μουσείο Αλέκος Κοντόπουλος».

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers