ΚΟΥΡΕΝΤΖΗ ΝΑΤΑΣΣΑ

Συνάδελφοί μου,

Γεννήθηκα την 22.6.1977 στην Αθήνα, μεγάλωσα στη Γλυφάδα, όπου και τελείωσα το δημοτικό σχολείο ‘ΣΤΑΥΡΑΚΗ’.

Γυμνάσιο και λύκειο παρακολούθησα στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Αγίας Παρασκευής (Pierce College) και το 1995, πέτυχα στις εισαγωγικές εξετάσεις στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα της Νομικής Σχολής απ’ όπου και αποφοίτησα το 2000.

Κατά το χρονικό διάστημα 2000 έως 2002 απέκτησα δύο τίτλους μεταπτυχιακών σπουδών στο Διεθνές Εμπορικό δίκαιο και στο Εμπορικό Εταιρικό Δίκαιο – Δίκαιο Ηλεκτρονικού Εμπορίου, στο Πανεπιστήμιο του Sussex (University of Sussex) και το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (University of London) αντίστοιχα.

Από το 2002 έως σήμερα είμαι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών με αριθμό μητρώου 24488 και ασκώ το επάγγελμα της Δικηγόρου.

Στην 12ετή αυτή πορεία μου στη μάχιμη δικηγορία, έχω συνεργαστεί με το Δικηγορικό Γραφείο του Δικηγόρου κ. Κωνσταντίνου Τατάκη στον Πειραιά, στον τομέα του Ναυτικού Δικαίου, με το Δικηγορικό Γραφείο των κ.κ. Δικηγόρων Αγησιλάου και Κρίτωνος Μεταξόπουλου στην Αθήνα στον τομέα του Εμπορικού Δικαίου και του Δικαίου Πνευματικής Ιδιοκτησίας, με το Δικηγορικό Γραφείο του Δικηγόρου Αθηνών κ. Φραγκίσκου Ραγκούση, ποινικολόγου και με το Δικηγορικό Γραφείο του π. Προέδρου της Βουλής και υφυπουργού εθνικής άμυνας, κ. Λουκά Αποστολίδη.

Από το έτος 2007 έως σήμερα διατηρώ και λειτουργώ παράλληλα το προσωπικό μου Δικηγορικό Γραφείο στο Κολωνάκι, όπου και συνεργάζομαι με αξιόλογους συναδέλφους.

Κύρια ενασχόλησή μας είναι η μάχιμη δικηγορία, κυρίως στον τομέα του Οικογενειακού και Ποινικού Δικαίου, αλλά και στους τομείς του Εμπραγμάτου, του Κληρονομικού, του δικαίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου και των συμβάσεων.

Είμαι ιδρυτικό μέλος της μη κερδοσκοπικής Οργάνωσης 'Ελληνική Πρωτοβουλία για τη Διαιτησία’ (Hellenic Arbitration Initiative).

Κατέχω επάρκεια διδασκαλίας στην Αγγλική και Γαλλική γλώσσα. Είμαι κάτοχος Γερμανικών τίτλων σπουδών, διδάσκομαι τη Ρωσική γλώσσα και ομιλώ Ιταλικά και Ισπανικά.

Τυγχάνω αριστούχος πτυχιούχος Πιάνου και Θεωρητικών του Εθνικού Ωδείου Αθηνών και μέλος του φιλανθρωπικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού ‘Ευρωπαϊκών και Διεθνών Οργανώσεων για Φιλανθρωπίες’ (The European International Charitable Events).

Με την εμπειρία που έχω αποκτήσει από την πρακτική μου καθημερινή ενασχόληση με τη δικηγορία, έχω αντιληφθεί σε βάθος θέματα και ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν και διευθετηθούν από το σύλλογό μας, ώστε να υπάρξει και στη δική μας καθημερινότητα, το κίνητρο να συνεχίζουμε και να προσπαθούμε, σ’ ένα επαγγελματικό περιβάλλον που μας αξίζει και μας σέβεται.

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers