Η Σύγχρονη Δικηγορία αποχαιρετά το συνάδελφο Αντώνη Βγόντζα

Ήταν! Καλόψυχος, ευγενής, χαμογελαστός πάντα, αισιόδοξος, δυνατός, αποφασιστικός, αγωνιστής μέχρι τέλους. Ήταν μια ιστορική φυσιογνωμία της χώρας μας, της πολιτικής της σκηνής αλλά και του νομικού της κόσμου. Βασικός συντάκτης ή σε κάθε περίπτωση στην συντακτική ομάδα πλείστων όσων νομοθετημάτων διαχρονικά, μπορούσε όσο λίγοι νομικοί σε αυτή τη χώρα να μιλήσει στους δικαστές αυθεντικά για τη βούληση του ιστορικού νομοθέτη και τον σκοπό του. Ήταν μαχητής! Για το δίκαιο. Εντός και κυρίως εκτός των αιθουσών των δικαστηρίων. Για τη δημοκρατία. Σταθερός στην πολιτική του δράση, αφιερωμένος σε αυτή, με σεβασμό στους συντρόφους του και στους πολιτικούς του αντιπάλους αλλά κυρίως στους θεσμούς αυτής εδώ της πολιτείας και της κοινωνίας. Ειλικρινής και θαρραλέος. Δεν τον ένοιαζε αν έπρεπε ή δεν έπρεπε. Όταν πίστευε σε κάτι το δήλωνε! Με θάρρος και αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη για αυτό. Είτε ήταν δημοφιλές είτε όχι! Τρυφερός και υποστηρικτικός! Με όλους τους συναδέλφους. Ειδικά τους νεότερους. Πάντα πρόθυμος να βοηθήσει, να διδάξει και να συμβουλεύσει. Πάντα εκεί!

Είναι! Τόσο ειλικρινά ασύλληπτο ότι δεν είναι από τη Παρασκευή μαζί μας, πια. Μαχητής μέχρι τέλους για την ίδια του τη ζωή, έφυγε από εχθές ο αγαπημένος μας συνάδελφος και φίλος, Αντώνης Βγόντζας, αφήνοντας πίσω του ένα μεγάλο κενό, πρώτα απ’ όλα στην καρδιά μας.

Καλό σου ταξίδι Αντώνη!

Σε ευχαριστούμε που σε γνωρίσαμε, που ήσουν εκεί σε κάθε προσπάθεια, που μας σφράγισες για πάντα με την παρουσία σου! Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τους οικείους του και τους συνεργάτες του! 

Αθήνα 1/4/2019

Οι Δικηγόροι της Σύγχρονης Δικηγορίας

Παράταξη Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών

logo

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers