Όλοι οι Κώδικες δωρεάν στο κινητό με ένα… κλικ!

Σύνταγμα της Ελλάδος, Ποινικός Κώδικας, Κώδικας Ποινικής Δικονομίας, Αστικός Κώδικας, Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας, Κώδικας Διοικητικής Δικονομίας.

Εάν οι δικηγόροι της χώρας ονειρεύονταν να έχουν όλα τα παραπάνω με το πάτημα ενός κουμπιού και μάλιστα στο κινητό τους, τότε το όνειρο έγινε πραγματικότητα μια και έχουν πλέον το δικό τους application για τα κινητά τους τηλέφωνα και μάλιστα δωρεάν!

Η παράταξη «Σύγχρονη Δικηγορία» που δραστηριοποιείται στο δικηγορικό σύλλογο της Αθήνας επιμελήθηκε και πλέον είναι στο αέρα μία εφαρμογή για όλες τις συσκευές ANDROID και IPHONE.

Το σημαντικότερο είναι ότι το πρόγραμμα είναι δυναμικό κάτι που σημαίνει ότι θα ενημερώνετε αυτόματα και άμεσα με όλες τις νομοθετικές εξελίξεις.

Τα στελέχη της παράταξης Μιχάλης Καλαντζόπουλος – Γενικός Γραμματέας του ΔΣΑ και Άγγελος Βουράκης, μέλος του διοικητικού συμβουλίου, ανέλαβαν αυτή την πρωτοβουλία θέλοντας να καταδείξουν ότι με απλές και οικονομικές λύσεις μπορούν να υπάρξουν εργαλεία τα οποία θα κάνουν την καθημερινότητα των δικηγόρων πιο εύκολη.

 

Το application είναι διαθέσιμο για iphone στο itunes και μπορείτε να πατήσετε παρακάτω για να το κατεβάσετε εύκολα και γρήγορα:

https://itunes.apple.com/us/app/βασικοί-κώδικες/id1417094194

και για android στο Google Play:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vasikoi_kodikes

 


 

 

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers