ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ Β΄ΓΥΡΟΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΔΣΑ

logo

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ  ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ Β΄ΓΥΡΟΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΔΣΑ

 
Οι εκλογές της 26ης και 27ης Νοεμβρίου στον Δ.Σ.Α. κατέδειξαν ότι οι δικηγόροι της Αθήνας αποφάσισαν να πορευτούν με όρους ασφάλειας, αποτελεσματικότητας και ταυτόχρονα ανανέωσης.
Το εκλογικό αποτέλεσμα δεδομένων των συνθηκών δεν μπορεί παρά να κρίνεται θετικό για την παράταξή μας, η οποία με συνέπεια τήρησε εμπράκτως και στην προηγούμενή της θητεία τις προγραμματικές της αρχές και αξίες. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους συναδέλφους που μας τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και όσους μας στήριξαν ηθικά στον αγώνα που δώσαμε. Διαβεβαιώνουμε το σύνολο του δικηγορικού σώματος ότι θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να ανταποκριθούμε στην ευθύνη που μας ανατέθηκε. Εγγυόμαστε ότι η εκπεφρασμένη βούληση των συναδέλφων θα υπηρετηθεί με συνέπεια.
 
Ενόψει του 2ου γύρου των εκλογών, στέλνουμε μήνυμα ενότητας για να αναδείξουμε στον Δ.Σ.Α. Πρόεδρο μάχιμο, ικανό και έμπειρο για πολιτική διεκδικήσεων. Ο Δημήτρης Βερβεσός δεσμεύτηκε να αξιώσει από την κυβέρνηση τη θέσπιση ενός ορθολογικότερου ασφαλιστικού συστήματος και τη δημιουργία ενός ευνοϊκότερου φορολογικού περιβάλλοντος για τους συναδέλφους, ενώ παράλληλα υποσχέθηκε να εργαστεί για την επίλυση των προβλημάτων καθημερινότητάς τους.  Δεσμεύτηκε επίσης, για αναδιοργάνωση των υπηρεσιών του Δ.Σ.Α. με όρους διαφάνειας και λογοδοσίας και κυρίως για διοίκηση του Δ.Σ.Α. χωρίς κομματικές επιδιώξεις, στηρίξεις και εξαρτήσεις. Αυτές είναι και οι κυριότερες προγραμματικές θέσεις και προτάσεις της παράταξής μας. 
 
Είναι αυτονόητο ότι διατηρούμε στο ακέραιο τις θέσεις και τις απόψεις μας, όπως αυτές διαχρονικά εκφράζονται, για όλα τα θέματα που απασχολούν τους δικηγόρους και την εστίασή μας στην υλοποίηση των προγραμμάτων που έχουμε επεξεργαστεί και προτείνει. Πολιτικό πρόταγμα της παράταξής μας για τα επόμενα 4 έτη, είναι η άσκηση διεκδικητικής και ενωτικής πολιτικής επ’ ωφελεία του συνόλου των συναδέλφων.  
   
 
Η παράταξη «Σύγχρονη Δικηγορία στην Πράξη»
 
Η υποψήφια πρόεδρος
Χριστίνα Κουντούρη
 
Οι εκλεγέντες σύμβουλοι
Μιχάλης Κ.Καλαντζόπουλος
Μιχαήλ Άγγελος Βουράκης 
 

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers