ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΣΤΟ ΣΤΕ

Σήμερα 6/10/17 συζητήθηκε στο ΣτΕ, η υπ.αριθμ. Ε536/2017 αίτηση ακυρώσεως των Δικηγορικών Συλλόγων κατά των αντισυνταγματικών διατάξεων του Νόμου Κατρούγκαλου για το ασφαλιστικό.Η έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας στην κατάμεστη αίθουσα του ΣτΕ καθυστέρησε ξεκίνησε στις 3μμ, ενώ διήρκεσε 2 ώρες. Μετά την παρουσίαση της υπόθεσης από τον εισηγητή Δικαστή κ. Μαρκάτη, τον λόγο έλαβαν για την ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων οι δικηγόροι και συνάδελφοι Σπυρόπουλος, Γεραπετρίτης και Αθανασίου.

Παρόντες κατά την εκδίκαση της υπόθεσης ήταν οι Πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων Ιωαννίνων και Σύρου, ενώ για τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, παρών ήταν ο Νομικός του Σύμβουλος κ. Λεοντόπουλος και το μέλος Δ.Σ. Δ.Σ.Α. Χριστίνα Κουντούρη, επικεφαλής της παράταξης Σύγχρονη Δικηγορία.

Η υπόθεση ακύρωσης του ασφαλιστικού Νόμου Κατρούγκαλου βρίσκεται πλέον στον φυσικό μας χώρο, ενώπιον των δικαστηρίων, στα οποία εμείς οι μάχιμοι δικηγόροι ξέρουμε να δίνουμε τους αγώνες μας. Ως Σύγχρονη Δικηγορία, δίνουμε το παρών σε αυτήν την μάχη εντός των δικαστικών αιθουσών και περιμένουμε την έκβαση της απόφασης του ΣτΕ παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις.

 

Για την Σύγχρονη Δικηγορία,

Χριστίνα Κουντούρη,
τ. Γ. Γραμματέας Δ.Σ.Α.
Υποψήφια Πρόεδρος Δ.Σ.Α.

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers